BHV cursus

Een brand, een persoonlijk ongeval of een ander incident vraagt om acute hulp. Niet alle risico's en de gevolgen ervan zijn te voorkomen maar adequaat optreden maakt wel het verschil.

Arbowet

Sinds 1994 is in de Arbowet vastgelegd dat iedere werkgever een vorm van bedrijfshulpverlening (BHV) heeft.
Goed getrainde bedrijfshulpverleners kunnen tijdens een calamiteit het verschil maken, soms zelfs tussen leven en dood! Zij zorgen ervoor dat er snel en effectief hulp wordt geboden bij incidenten, zo nodig totdat de brandweer, ambulance en politie op de locatie zijn gearriveerd.

Onderwerpen die tijdens de BHV cursus worden behandeld

  • Bedrijfshulpverlening
  • Eerste hulp: Reanimatie en het gebruik van de AED
  • Eerste hulp: Hulp bieden bij overig letsel
  • Brandbestrijding
  • Communicatie
  • Ontruiming

Gecertificeerd BHV-er in één dag!

Bij ons kunt u in 1 dag gecertificeerd BHV-er worden. Deze opleiding is voor iedereen toegankelijk, hiervoor is geen vooropleiding vereist.

De BHV cursus bestaat uit twee basisonderdelen, theorie en praktijk.  Studeer wanneer het u uitkomt. Daarna volgt u een  praktijkdag in ons instructielokaal aan de Lemelerweg 25 te Luttenberg.

De praktijk  duurt één dag waarop we in een kleine groep o.a. leren reanimeren, gebruik maken van een AED gebruiken en verbanden leert aanleggen. U kunt tijdens de dag oefenen met verschillende blus- en verbandmiddelen.

Deze dag zal afgesloten worden met een  meerkeuze NIBHV examen. Ook wordt u beoordeeld op praktijkverrichtingen.  Bij goed gevolg ontvangt u een NIBHV certificaat en/of een NIBHV Basisdiploma en een legitimatiepas. Het diploma, de certificaten en de legitimatiepas hebben een geldigheidsduur van één jaar, maar kunnen worden verlengd met een jaarlijkse herhalingscursus BHV.

Kosten en onderdelen van het lespakket?

Het cursusgeld voor de basisopleiding BHV bedraagt 195,00 euro. Dit bedrag is inclusief instructiemateriaal, online inloggen en examenkosten NIBHV en exclusief btw.

Wij zijn u graag van dienst bij het opleiden van uw bedrijfshulpverleners.


BHV herhalingscursus

Met de ééndaagse BHV herhalingscursus, die gegeven wordt in kleine groepen, zorgt u ervoor dat de kennis en praktische vaardigheden van uw bedrijfshulpverleners op peil blijven en wordt het certificaat verlengd. BHV Impuls is voorstander van het trainen in kleine groepen zodat iedere cursist voldoende persoonlijke aandacht en oefengelegenheid krijgt.

Kosten en onderdelen van het lespakket?

Het cursusgeld voor de jaarlijkse herhalingscursus BHV bedraagt 115,00 euro. Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en instructiemateriaal en exclusief btw.


CBR erkend en Code 95

Met ingang van 1-1-2018 heeft het CBR andere voorwaarden gesteld rondom de administratie van de Code 95 regeling. Hierdoor kunnen de nascholingsuren BHV niet meer door ons bij het CBR worden geregistreerd.

Voor verdere informatie rond dit onderwerp kunt u als beroepschauffeur  contact opnemen met het CBR.

1-daagse BHV cursus

Duur opleiding

1 dag (praktijk)

Kosten

€ 195,00
incl. instructiemateriaal, online inloggen, en examenkosten NIBHV, excl. btw

Beschikbare data

Op aanvraag

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE?

 

BHV-herhalingscursus

Duur complete herhaling BHV

1 dag (praktijk)

Kosten

€ 115,00
incl. les - en instructiemateriaal excl. btw

Beschikbare data

Op aanvraag

INSCHRIJVEN OF MEER INFORMATIE?